Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.25 secunde)
“Ovidiu imi este frate doar acasa, nu si la Prefectura”In ceea ce-i priveste pe carcotasi, Liviu Brailoiu a tinut sa sublinieze faptul ca la el nu tin “cumetriile” si ca face o delimitare clara intre munca si familie, respectiv prieteni:
„Pana acum un minut, domnul Iancu nu si-a depus demisia".Reamintim ca doljeanul Constantin Iancu, numit saptamana trecuta, la propunerea PD-L, in fruntea ANIF, a anuntat sambata ca isi va da luni (ieri - n.r.) demisia din acest post, in urma scandalului de presa izbucnit pe seama dosarului penal in care este cercetat pentru rapire, pentru a nu aduce prejudicii partidului care l-a sprijinit.PNL stia de dosarul penalCat timp a fost in PNL, Constantin Iancu ar fi fost interesat de promovare cu orice pret, a declarat ieri presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Adrian Ciocanea, Eduard Hellvic, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Eduard Kmen, Alexandru Mortun, Adrian Nichita Oros, Titus Poenaru, Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ioan Timis, Horia Toma, Tiberiu Barbuletiu, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Lucian Ionescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben-Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Magor Imre, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Nechita Eduard Hellvig, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Paul Eduard Kmen, Alexandru Ioan Mortun, Nichita Adrian Oros, Liviu Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ludovic Orban, Horia Victor Toma, Radu Roatis, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Victor Lucian Ionescu, Dan Purghel, Florin Ciurariu, Iulian Georgevici, Arin Avramescu, Romeo Stavarache, Ingrid Zaarour, Doina Eufrosina Carp, Hubert Petru Stefan Thuma, Calin Viorel, Aura Pohoata, Relu Fenechiu, Mircia Muntean, Andreea Lambru, Claudia Benchescu.
Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. ... La Prefectura Arges, Ovidiu Vladoi a lucrat in cadrul Directiei de Integrare Europeana.
Imi pare rau de angajatii ADS care vor ramane fara locuri de munca, dar le recomand sa ne inainteze CV-urile, caci poate le vom gasi un loc de munca la primarie", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Ovidiu Brailoiu (foto), primarul orasului Eforie.
Astfel, Ovidiu Brailoiu, primarul din Eforie, in anul 2008 si-a luat doctoratul la Universitatea Politehnica din Bucuresti. ... Acum sunt un autodidact", a tinut sa ne precizeze Ovidiu Brailoiu.
Desi vremurile in care pedelistii boicotau sistematic aprobarea, in Consiliul Local Eforie, a proiectelor initiate de primarul Ovidiu Brailoiu par a fi apuse, exista anumite lucruri peste care nu se poate trece nici acum cu vederea.
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
Masura a fost luata de primarul Ioan Ovidiu Brailoiu, dupa ce anul trecut au fost semnalate cazuri de falsificare de acte emise de primarie.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Astfel, primarul orasului Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu, a inaugurat, ieri, 16 iunie a. ... Un alt proiect pe care l-am demarat este cel de pietruire si ulterior de asfaltare a strazilor din cartierul construit in urma lotizarilor facute pentru tineri", a conchis primarul Ion Ovidiu Brailoiu.
Dezvaluirea operata ieri de afaceristul Sorin Ovidiu Vantu, care a vorbit despre numeroasele sale intalniri cu Traian Basescu si despre rugamintile acestuia de a-l ajuta in campanie, demonstreaza odata-n plus ipocrizia sefului statului, sustine analistul Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezvaluirile facute ieri de miliardarul Sorin Ovidiu Vantu, care a sustinut ca s-a intalnit la Tancabesti cu Traian Basescu, ar putea facilita prezenta la urne a acelor votanti, care s-au alaturat electoratului traditional al PNL, pe care Crin Antonescu a reusit sa-i aduca la urne la primul tur de scrutin, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010. ... Avem nevoie de o majoritate parlamentara zdrobitoare pentru a sustine un proiect pentru recalibrarea Romaniei", a conchis Sorin Ovidiu Vantu.
Sorin Ovidiu Vantu i-a batut lui Geoana ultimul cui in sicriu. Vizita "de relaxare" din noaptea lui 2 decembrie acasa la Sorin Ovidiu Vantu si prestatia dezastruoasa la marea confruntare din 3 decembrie l-au facut pe Geoana sa piarda alegerile.
Ovidiu Ohanseian, unul dintre jurnalistii romani rapiti in Irak, sustine ca Hayssam a avut "legaturi fantastice" in PD-L si a si sponsorizat campania electorala a unui inalt personaj.
Suparat pe colegii sai de partid mai tineri care prefera sa sara unul la beregata celuilalt in lupta pentru functii, dar si nervos ca recenta analiza a institututului sau de suflet, "Ovidiu Sincai", nu a beneficiat de pretuirea dorita, Iliescu le-a reprosat pretendentilor la functii ca PSD a pierdut contactul cu realitatea si electoratul.
Anuntul a fost facut astazi la o dezbatere organizata de Institutul "Ovidiu Sincai" despre "Perspective ideologice pentru stanga romaneasca".
La Sala I.L.Caragiale a Hotelului Majestic din Capitala a avut loc vineri o prima dezbatere din cadrul unui proiect demarat de Institutul Ovidiu Sincai si Fundatia Friedrich Ebert privind revigorarea stangii romanesti.
google-analytics.com